Al Sharisa
 

28. srpna 2009 - Westernová Show Olympia Olomouc

(Počet fotek: 2)

Po celoprázdninových přípravách na show jsme plni očekávání konečně dorazili do Olomouce. Nervozita panovala na plné obrátky a začátky nebyli vůbe jednoduché. Nejprve to vypadalo, že vůbec vystupovat nebudeme, protože jsme podcenili administrativní přípravu a neměli jsme připravené schválení veterinární správy. Naštěstí v olomoučtí veterináři byli profesionálové, kteří nám neměli zájem házet klacky pod nohy, a když viděli naši snahu, vyšli nám vstříc a všechna povolení jsme nakonec získali.

Ve čtvrtek večer a v pátek ráno jsme udělali ještě jedno trénigové vystoupení na seznámení s prostředím a už jsme čekali na první sobotu. První vystoupení jsme strávili v kavárně, protože pršelo. Po obědě se počasí rozjasnilo a my vyrazili dělat show. První byla ještě trochu nervózní, Tom neustále nevěděl, na kterého koně má naskočit, ale vše nakonec vyšlo, což způsobilo velkou vlnu uvolnění a všechny další vystoupení jsme si již rádně užili.

Oba víkendy už proběhli bez komplikací (akorát někteří poslední nedělí pořád něco povídali o "Tuleňovi") a úspěšně jsme tak zakončili naši první šňůru westernového vystoupení, která měla podle ohlasu veřejnosti i zadavatelů akce obrovský úspěch jakožto profesionálně odvedená show.





Webdesign by Petr Hladiš alias Sokol(ík)